محل تبلیغات شما

برای درست کردن دمپخت زعفرانی میتوانید از مرغ استفاده کنید و یا فقط آب مرغ را برای بخش مایع غذا انتخاب کنید. در صورتی کـه گیاهخوار هستید و یا آب مرغ در معرض شـما نیست می توانید از آب عصاره سبزیجات و یا آب معمولی استفاده کنید. برای نوعی کـه با مرغ درست می شود کل عملیات درست کردن غذا فقط دریک قابلمه انجام می شود و نیازی نیست مرغ را جداگانه بپزید.

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

برای درست کردن این غذا بـه مقداری گوجه فرنگی، نخود سبز و پیاز نیاز دارید. اگر بـه این سه ماده توجه کنید می بینید کـه رنگ قرمز گوجه و رنگ سبز نخود سبز با زردی زعفران و زردچوبه یک ترکیب رنگی زیبا را می‌سازد کـه اشتهای هر شخصی را تحریک می کند بخصوص بچه‌های بد غذا. اگر زعفران هم ندارید می توانید فقط از زردچوبه استفاده کنید.

 

در ابتدا: دمپخت زعفرانی بدون گوشت

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱/۴ پیمانه ریز خرد شده»

فلفل چیلی خشک: ۱/۸ تا ۱/۴ قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱/۴ پیمانه

گوجه فرنگی: ۱ شماره

برنج دانه بلند: ۲ پیمانه

آب مرغ: ۴ پیمانه

لیمو ترش: ۱ شماره

سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

زعفران: ۱/۴ تا ۱/۳ قاشق چای‌خوری اختیاری»

نخود سبز: ۱/۴ پیمانه

نمک: بـه مقدار لازم

ریحان تازه: مقداری برای تزئین

آموزش تهیه دمپخت زعفرانی در دو نوع گیاهی و با مرغ

 

طرز تهیه دمپخت بدون مرغ

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

پیاز، گوجه و فلفل دلمه‌ای را نگینی کنید. پیاز نگینی ریز باشد. سیر را هم ریز خرد کنید. یک قابلمه گود را روی حرارت متوسط بـه بالای گاز بگذارید. روغن را اضافه کنید و کف قابلمه پخش کنید سپس پیاز، سیر و چیلی را اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه سرخ کنید تا عطر و بوی آن‌ها بلند شود.

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

فلفل دلمه‌ای قرمز و گوجه را اضافه کنید. ۱ دقیقه دیگر سرخ کنید.

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

برنج را اضافه کنید و بهم بزنید تا باهم مخلوط شوند.

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

آب مرغ یا آب را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب بـه جوش آید.

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

آب لیمو، سس سویا، زردچوبه و زعفران درصورت استفاده» را اضافه کنید. خوب بهم بزنید.

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

وقتی آب مرغ شروع بـه حباب زدن کرد، درب قابلمه را کاملا ببندید و حرارت رابه کم کاهش دهید. بگذارید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برنج بپزید یا تا زمانی کـه تمام آب یا بیشتر آن جذب شده باشد.

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

درب قابلمه را بردارید و نخود‌های سبز را اضافه کنید، بـه آرامی بهم بزنید تا نخود با آن مخلوط شود.

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

درب قابلمه را بگذارید و گاز را خاموش کنید. حالا بگذارید قابلمه روی همان شعله خاموش بماند تا با گرمای باقی مانده گرم شود. حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمان سرو کردن بگذارید روی شعله خاموش بماند. حرارت باقی مانده داخل قابلمه کمک میکند تا هر مقدار آبی کـه داخل قابلمه مانده، جذب شده و برنج بطور کامل بپزد و دم کند.

طرز تهیه دمپخت زعفرانی مجلسی همراه با مرغ

همچنین نخود سبز فریز شده رابه نحو خوبی می‌پزد. برنج بـه این روش بـه مدت ۱ ساعت یا بیشتر گرم خواهد ماند کـه زمانی رابه مـا برای آماده کردن چیز‌های دیگر مثل سالاد می دهد. سپس درب قابلمه را بردارید و برنج رابا چنگال یا چاپ استیک بهم بزنید تا از هم باز شود. مزه کنید ودر صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید. روی آن رابا ریحان تازه تزئین کنید و با سالاد یا ترشی سرو کنید.

گن های بند دار باکیفیت

راهنمای تشخیص و خرید باطری اصلی موبایل

قیمت میز تحریر تاشو پایه بلند

۱ ,آب ,مرغ ,قابلمه ,بـه ,کـه ,اضافه کنید ,را اضافه ,کنید و ,آب مرغ ,۱ ۴ ,شعله خاموش بماند ,تهیه دمپخت زعفرانی

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هر آنچه میخواهید به رایگان دریافت کنید اجرای تاسیسات و لوله کشی adicflexdo فروشگاه اینترنتی ایرانیان لی لی آی تی hamsiketsio Blanca's page منوماکان Ida's receptions tenpardvescie